Geslaagde NL Doet-dag bij dierenweide ’t Spiker.

Zaterdag 16 maart heeft dierenweide ’t Spiker weer meegedaan aan deze jaarlijks terugkerende klusdag. We hadden een fijne club vrijwilligers van een aantal eigen mensen, 2 statushouders en ‘smiddags nog een gezin. We hebben met elkaar fantastisch werk geleverd: het hertenverblijf in de wei werd weer damhertproof gemaakt, nieuwe voerbakken geplaatst, de roosters tussen wei en verharding werden opnieuw gelegd, de grote voerplek gedeeltelijk opgehoogd, er kwam een betegelde ondergrond bij de voerbak voor de herten, dakgoten leeggehaald, divers schilderwerk verricht, schoongemaakt en nog veel meer.

De geiten lagen tijdens de werkzaamheden op de eerste rang als toeschouwers en de herten hadden plezier van alle takken: er mee spelen of lekker de bast eraf knabbelen.

Naast het harde werken van iedereen kon dit alles ook verwezenlijkt worden dankzij de financiële bijdrage van Het Oranjefonds. De lunch werd ook nu weer gesponsord door Kwalitaria.

Zo rond 16.30 uur konden we weer, onder het genot van een drankje, tevreden terugkijken op een gezellige en vruchtbare dag.

Reacties zijn gesloten.