Kerstboom 2019 (2)

Hij staat er! Het begon met een oproep op Facebook door Dierenweide ‘t Spiker. De boom is gerealiseerd door donaties en giften van donateurs, andere particulieren,  Buurtvereniging ”Dorskampkwartier”, Dorpsraad, Zomerfeesten Warnsveld, het Hart van Warnsveld (sponsoren van de Warnsveldse Boys) en nog een aantal andere niet met naam genoemde gulle gevers uit Warnsveld.

De boom werd gekocht bij Hoveniersbedrijf Luijendijk, zij zorgden met hun materiaal voor het gratis opzetten van de boom met behulp van enkele vrijwilligers van de Dierenweide. 

Het was heel erg schrikken toen ons ter ore kwam, dat de Gemeente Zutphen geen kerstboom meer wilde plaatsen in het kader van de bezuinigingen.

Maar de Warnsveldse samenleving is sterk en de saamhorigheid groot. Zij hebben laten zien dat het lichtpunt in donkere dagen niet verdwijnt uit het hart van Warnsveld.

De organisatie is veel dank verschuldigd aan allen die in welke vorm dan ook meegeholpen hebben om de kerstboom weer in Warnsveld geplaatst te krijgen.

Reacties zijn gesloten.