Kerstboom 2020

Heel veel is dit jaar anders dan anders, maar niet alles want ook in 2020 staat er weer een kerstboom in het middelpunt van Warnsveld. Laat het een lichtbaken zijn in deze moeilijke tijd.

Dierenweide ’t Spiker heeft in samenspraak met de Dorpsraad ook dit jaar een kerstboom geplaatst in het centrum van Warnsveld. Hovenier Luijendijk  heeft tegen een gereduceerde prijs deze boom op maandag 7 december in de dierenweide geplaatst en voorzien van verlichting. Het aftuigen en afvoeren van de boom zal ook door hen verzorgd worden. Daarvoor zijn we veel dank verschuldigd aan hovenier Luijendijk.

Dit jaar hebben we de boom grotendeels kunnen betalen uit het overschot van de donaties, die we vorig jaar voor het plaatsen van een kerstboom ontvingen van onze dorpsgenoten. Als de situatie volgend jaar zo blijft zullen we wellicht weer om donaties moeten vragen om een kerstboom te kunnen plaatsen.

Wij als organisatie zijn veel dank verschuldigd aan de inwoners van Warnsveld die dit tot nu toe weer mogelijk hebben gemaakt.

Het geeft maar weer eens aan hoeveel mensen de dierenweide een warm hart toedragen. En op zo’n mooie plek in Warnsveld hoort in de kersttijd gewoon een mooie kerstboom te staan!

Reacties zijn gesloten.