Mooie start van de open middag en lammetjesdag.

Woensdag 26 en zaterdag 29 april hadden we de aftrap van het ontvangen van bezoekers op de weide. Ondanks het frisse maar deels zonnige weer was het beide dagen tòch gezellig druk.

Het is altijd een plezier om de kinderen nieuwsgierig en onbevangen bezig te zien met de dieren. Sommige kinderen vinden het toch best wel een beetje spannend. Wat helpt is, dat we nu hebben afgesproken dat de dieren op zulke dagen niet meer gevoerd mogen worden. De dieren hadden dat snel in de gaten en waren rustiger in de omgang met de kinderen. Op die manier kunnen de kinderen wat makkelijker wennen aan het contact met dieren want dat is ook een belangrijke functie van onze open dagen. De aanwezige verzorgers kunnen daarbij ook prima helpen.

Het eerstvolgende evenement is zaterdag 27 mei. Dan is er weer lammetjesdag. Die belooft speciaal te worden want naast het schapen scheren wordt er nòg iets leuks gedaan. De aankondiging voor deze middag volgt later dus houdt de evenementen op Facebook en de website in de gaten.

Reacties zijn gesloten.