Nieuwe kerstboom 2022

Op zaterdag 10 december hebben onze vrijwilligers weer een kerstboom in de weide geplaatst. Anders dan voorgaande jaren hebben we nu gekozen voor een duurzamere en herbruikbare boom met ledverlichting, maar zeker niet minder sfeervol.

Mede dankzij donaties van de Dorpsraad Warnsveld en Stichting Abersonfonds konden we deze kerstboom aanschaffen

Het ging ons aan het hart om weer een echte boom te plaatsen zoals de Nordmann spar. Dit is dan wel een prachtige boom maar ook een langzame groeier. Om de grootte te bereiken die mooi is voor de weide moet hij een flink aantal jaren groeien. Het is zo jammer om hem na ca 3 weken als kerstboom te laten dienen, te moeten laten verwerken als groenafval.

Tevens speelden de kosten een rol. Elk jaar een nieuwe Nordmann loopt aardig in de papieren. Deze nieuwe boom gaat naar verwachting jaren mee.

De dieren hielden toezicht op de werkzaamheden en de hertenbok hield de eindcontrole. Wij op onze beurt hielden daarbij de hertenbok met zijn machtige gewei in de gaten want je weet het maar nooit…

Het was een koude maar gezellige middag en gelukkig konden we ons tussendoor even opwarmen bij de vuurschaal die een van ons had meegebracht: geen overbodige luxe.

We hopen van harte dat onze medebewoners en de bezoekers van ons mooie Warnsveld ook weer van deze boom zullen genieten.

Op de foto pagina 2022 staan nog meer foto-impressies van het bouwen van deze kerstboom.

Reacties zijn gesloten.